Menjar com a casaA Cal Sandic us oferim la possibilitat de realitzar mitja pensió, pensió complerta o allotjament i esmorzar. La nostra cuina recull l'experiència i la tradició catalana per oferir-vos una selecció de plats que no us deixaran indiferents.
Per esmorzar: Podreu trobar una selecció de torrades amb mantega i confitures o simplement amb oli i untades amb un gra d'all, o si ho preferiu, sucar-les amb tomàquet (en temporada del nostre hort) acompanyat d'una àmplia varietat d'embotits de la zona. Si ens ho demaneu el dia abans us podem preparar plats calents: ous ferrats amb cansalada, truites,...
Per dinar: Us oferim la possibilitat de degustar alguns dels plats més emblemàtics de la cuina tradicional de la nostra terra, a tall d'exemple, arròs de muntanya, canelons casolans,escalivada, escudella barrejada, peus de porc estofats, pollastre amb prunes i pinyons o espatlla de xai al forn. Sense oblidar les postres, fetes a casa.

Per sopar: Després de tot un dia a la muntanya cal refer forces, res millor que els sopars que ens prepararà la Montse.Sovint podreu trobar el reconegut Trinxat de Cerdanya, sopes casolanes o simplement una bona truita de patates i una amanida del nostre hort.