Les nostres habitacions

1. El Port Negre


Aquesta habitació disposa de 3 places; un llit de matrimoni de 135 cm  i un de plaça de 90 cm, bany complert amb dutxa, assecador de cabells i mirall d'augment, televisió de pantalla plana , una petita taula  i unes grans vistes al conjunt monumental de Sant Martí d'Aransa.
2. ClarorAquesta habitació disposa de dos llits de plaça, convertibles en un llit doble de 180 cm, bany complert amb dutxa, assecador de cabells i mirall d'augment, televisió de pantalla  plana, i una petita taula .
3. Satut


L'habitació anomenada Satut disposa d'un llit de matrimoni de 135cm, bany complert amb dutxa, assecador de cabells i mirall d'augment, televisió de pantalla plana i una taula , disposa d'unes excel·lents vistes al la Serra del Cadí.
4. Perafita


L'habitació és de 3 places, amb 3 llits individuals de 90cm cadascun ,dos dels quals es poden convertir en un llit doble de 180 cm, com la resta, disposa de bany complert amb dutxa, assecador de cabells i mirall d'augment, televisió de pantalla plana, i una petita taula. Orientada al sud, podem veure una impressionant panoràmica de la Serra del Cadí.